La ce te gandesti prima data cand vine vorba despre decoratiunile pentru nunta? La florile de pe mese, la arcada din afara salii sau la voalul de pe masa mirilor? Ei bine trebuie punctate toate aceste lucruri, dar ce trebuie sa intelegeti cu adevarat este ca evenimentul acesta este despre voi si cu cat se simte mai tare imputul vostru in detalii cu atat nunta va deveni una mai remarcabila pentru oaspeti.

Niciodata nu am crezut in trenduri. Noi, Alyssa Events, consideram ca este in trend ce va place voua, mirilor.
Cu toate acestea, la un search mai amanuntit de pe Pinterest (a.k.a. prietenul cel mai bun al mireselor), putem vedea oarecare elemente comune care ne atrag atentia cat se poate de rapid.

Daca vrei ca nunta ta sa fie povestita de catre invitati mult timp dupa ce tortul s-a servit si ultimii nuntasi au plecat de pe ringul de dans, ti-am pregatit cateva idei de schimbare a decorului pe care multi au tendinta sa le neglijeze.

Stim. Cel mai greu moment cand vine vorba despre nunti este inceputul. Alegerea temei, alegerea unei palete de culori iar mai apoi crearea unui concept este printre primii pasi (si unul destul de dificil) cand vine vorba de organizarea unei nunti.
Desigur, piesele centrale de pe fiecare masa, decoratiunile alese pentru intrarea in sala si culorile deja prezente la locatia aleasa sunt foarte importante, dar, daca v-am spune ca sunt cateva elemente cheie care, atunci cand sunt schimbate, ofera salii alese de catre voi un aer cu totul si cu totul diferit?

Astazi, ne-am luat ca sarcina aducerea catorva dintre aceste elemente ‘’sub lupa’’.

Fetele de masa

 Un alt mod – destul de neglijat daca ne intrebati pe noi – in care miri isi pot pune amprenta personalitatii lor pe decorul salii este schimbarea fetelor de masa.

Desigur, ivoir-ul si culoarea sampaniei sunt diafane si redau salii un aer elegant si clasic, dar daca voi, ca si cuplu, sunteti mai edgy si vreti ca nunta voastra sa fie remarcabila, de ce sa nu surprindeti invitatii cu atipicile fete de masa negre, gri sau bleu de France.

Cu atitudinea si decoratiunile potrivite, o baza neagra prezinta eleganta, rafinament si unicitate.

Daca totusi culorile inchise nu sunt pe gustul vostru, un twist de la clasica fata de masa alba este una de culoarea roz pudrat. Originalitate mai usor digerabila de catre cei mai varstnici si tipicari dintre nuntasi 🙂

Scaune Washington Gold

Fata de masa Roz pudra

Fata de masa gri deschis

Fata de masa neagra

Servetele

Servetele au fost folosite pentru prima data in Roma Antica. Pe atunci, aratau ca un napron destul de lung, pe care il foloseau in jur de 7-8 meseni. Din fericire, in ziua de astazi, acestea sunt individuale, si, cu mare influenta din indeletnicirea origami, nu doar ca sunt foarte practice ci si deservesc ca un detaliu estetic de efect care poate fi impaturit in multiple feluri.

Servet negru nunta

Servet ivory nunta

Tacamuri

Ce surpriza vor avea invitatii in momentul in care vor sesiza ca niciun detaliu nu a fost lasat la voia intaplarii si v-ati gandit ca pana si tacamurile sa fie in ton cu decoratiunile alese! Ceva mic, dar de efect, care are puterea de a finisa o naratiune.

Vazute si decoratiuni la baza mesei

Vazute la baza mesei si diferite lumanarele au puterea de a extinde aranjamentul suspendat si de a imbogati pana si cea mai simplista dintre mese!

Vazute aurii la baza mesei

Scaunele

 In ultima perioada, au aparut multiple optiuni de scaune care ofera un element wow in momentul in care invitatii pasesc pentru prima data in sala.

Chiar daca stilul care vi se potriveste cel mai bine este cel minimalist, iar centerpiece-urile alese de voi sunt simple si clasice, prin schimbarea unui singur element puteti reimprospata imaginea de ansamblu a salii.

O masa alba, cu un numar minimal de decoratiuni, va arata total diferit cand i se adauga scaune Washington sau scaune Chameleon.

Nunta rustica? Scaunele Pilgrim ofera o autenticitate deosebita locatiei alese.

Scaune Chameleon

Nunta voastra trebuie sa fie pe gustul vostru. La finalul zilei, sa fiti fericiti si satisfacuti ca ati creat o poveste memorabila pentru cei dragi voua. Nu-i dificil! Ajutati de un ochi format, puteti face o locatie care la prima vedere pare banala, sa arate de nerecunoscut dar si, totodata, de neuitat.

Asta facem noi, cu drag, pentru mirii nostrii. Astfel, povestile noastre vor deveni amintirile voastre.

 

Cu mare drag,

Echipa Alyssa Events