Design Floral

La Alyssa Events, credem că florile spun povești și generează emoții la fiecare eveniment. Cu o selecție atentă a florilor de cea mai înaltă calitate, transformăm visele voastre în realitate. Ne mândrim cu abilitatea noastră de a alege și combina flori și elemente decorative în mod original, aducând o notă de eleganță și prospețime oricărui eveniment.

Alyssa Events este locul unde designul se întâlnește cu pasiunea pentru frumusețe și autenticitate. Cu o experiență bogată de peste 7 ani în arta floristică, suntem mândri să vă oferim servicii de design floral de cea mai înaltă calitate.

Fie că este vorba despre buchete de nuntă, aranjamente de masă, instalații sau decoruri pentru spații comerciale, ne străduim să aducem unicitate și farmec fiecărui detaliu, reflectând stilul și personalitatea clienților noștri.


Contactează-ne pentru a discuta despre cum putem crea un design floral personalizat și memorabil pentru evenimentul tău special!

Pentru ca ne dorim sa fim alaturi de tine in momentele importante, te invitam in Flower Shop-ul nostru pentru a alege buchetul preferat sau solicita o oferta personalizata pentru evenimentul tau.

“Recomand cu drag serviciul de livrare flori la domiciliu! Am comunicat foarte usor. Mi-au trimis poza si filmulet cu aranjamentul realizat si cu mesajul personalizat.

SUPERB!!!
Sunt foarte prompti, florile au ajuns la adresa intr-o ora! Multumesc”
RALUCA • BOGHICI