Emotia este ceea ce ne face speciali, dar ca si aranjamentele florale, aceste sentimente sunt efemere, frumoase si complexe.

aranjamente florale

     Ei bine, florile au facut necontenit parte din viata noastra, atat direct cat si indirect; iar Alyssa Events isi doreste ca momentele unice din viata ta si a celor dragi sa fie marcate de emotie.

     Florile reprezinta un detaliu important la orice tip de eveniment, fie ca vorbim de nunta, evenimente private, corporate sau lansari de produse. Acestea pot schimba in totalitate aspectul evenimentului.

     Ne mandrim sa luam o idee simpla si sa cream magie. Vrem ca oaspetii evenimentului sa fie surprinsi de un decor superb. 

     Intelegem nevoile si asteptarile fiecarui client in parte, de aceea echipa Alyssa Events este pregatita sa va ofere tot suportul de care aveti nevoie.

Pentru ca ne dorim sa fim alaturi de tine in momentele importante, te invitam in Flower Shop-ul nostru pentru a alege buchetul preferat sau
solicita o oferta personalizata
pentru evenimentul tau.

Pentru ca ne dorim sa fim alaturi de tine in momentele importante, te invitam in Flower Shop-ul nostru pentru a alege buchetul preferat sau

solicita o oferta personalizata pentru evenimentul tau.

“Recomand cu drag serviciul de livrare flori la domiciliu! Am comunicat foarte usor. Mi-au trimis poza si filmulet cu aranjamentul realizat si cu mesajul personalizat.

SUPERB!!!
Sunt foarte prompti, florile au ajuns la adresa intr-o ora! Multumesc”
RALUCA • BOGHICI