Aranjamente florale pentru nunta

Povestim prin intermediul florilor, de aceea ne ocupam de toate aranjamentele florale necesare evenimentului vostru. Buchetele, aranjamentele meselor, lumanarile si alte accesorii sunt in mainile noastre!

BUCHETUL DE MIREASA

Trebuie sa fie exact cum ti l-ai imaginat, dar ai incredere in noi! Iti vom sugera exact ce ai nevoie pentru a ajunge la buchetul perfect, potrivit rochiei tale, inaltimii tale, accesoriilor pe care le vei purta, dar, mai ales, tematicii nuntii. Pentru buchetul tau de mireasa iti vom face o oferta personalizata.

„Buchetul de mireasa este un lucru intim si personal pentru o femeie – acesta trebuie sa reflecte personalitate si stilul miresei.”

buchet de mireasa

BUCHETUL DE NASA

Va fi la fel de deosebit, cu siguranta! Vom alege culorile potrivite, in functie de rochia pe care o va purta, dar si de preferintele acesteia. La fel ca in cazul buchetului tau, si pentru buchetul nasei iti vom face o oferta personalizata.

buchet de mireasa

Foto: Andrei Dumitrache

COCARDE & BUCHETE/ BRATARI/ CORONITE PENTRU DOMNISOARELE TALE DE ONOARE

Din dragoste pentru flori, am ales sa cream pana si cele mai mici detalii pentru nunta voastra! Fie ca este vorba de cocarde, buchete sau bratari pentru domnisoarele tale de onoare, fii sigura ca poti gasi cea mai potrivita varianta pentru tine. Bineinteles, sugestia noastra este ca aceste elemente sa pastreze tema generala a aranjamentelor florale.

aranjamente florale nunta

Foto: Andrei Dumitrache

aranjamente florale nunta

Foto: Andrei Dumitrache

LUMANARI PENTRU CEREMONIE

Cream luminari speciale pentru ceremonia voastra si o facem in asa fel incat acestea sa se potriveasca in totalitate cu alegerile voastre anterioare. Desigur, si acestea sunt personalizabile, in functie de modelul ales si propriile preferinte.

aranjamente florale nunta

Foto: Andrei Dumitrache

DECOR MASA DE PREZIDIU

Masa voastra este cea mai importanta! Aranjamentele florale trebuie sa fie inspirate din tema nuntii voastre, in functie de anotimpul in care are loc nunta, dar, mai ales si de florile voastre preferate.

Decorul prezidiului este in concordanta cu decorul meselor invitatilor. Totodata este foarte important este ca acestea sa nu fie pe suporturi inalte.

aranjamente florale nunta

Foto: Andrei Dumitrache

aranjamente florale nunta

Foto: Andrei Dumitrache

DECOR MESE INVITATI/ GUEST TABLE

Intampinati-va invitatii cu un decor elegant, fin, chiar si tematic. Cu siguranta alegerea pe care o veti face trebuie sa va reprezinte. Noi vom face in asa fel incat sa cream ceva deosebit, din multitudinea de idei deja disponibile. Bineinteles, putem personaliza in functie de preferintele si de bugetul vostru.

aranjamente florale nunta

Foto: Andrei Dumitrache

***

Va vom oferi consultanta in ceea ce priveste decorarea locatiei, si nu numai. Astfel incat, alaturi de noi puteti crea tot ce tine de aranjamente florale pentru nunta voastra. In plus, va oferim solutii legate de logistica si inchirieri, pentru ca totul sa iasa perfect!

Ne puteti contacta oricand, pentru a crea o oferta potrivita asteptarilor voastre!