Aranjamente florale pentru evenimente

Ai spus de curand “DA” si urmeaza cel mai frumos eveniment din viata ta? Este momentul pe care l-ai visat de nenumarate ori, care il astepti de cand erai mica si care cu siguranta va fi de neuitat. Stim, fiecare mireasa vrea ca nunta ei sa fie memorabila, iar dupa alegerea locatiei evenimentului, dupa indelungi cautari  a rochiei de mireasa, evident ureaza si alegerea florilor si a aranjamentelor florale. Florile trebuie sa completeze perfect tematica nuntii si sa contureze discret aceasta zi speciala.

Aranjamente florale pentru nunta - Alyssa Events

Spune-ne cum visezi ziua nuntii tale, ce decoratiuni iti doresti, ce aranjamente si vom lucra impreuna  pentru a crea un pachet si un serviciu personalizat in functie de necesitati si buget. In calitate de experti va vom crea o nunta cu adevarat frumoasa, unica si memorabila.

Buchete de mireasa - Alyssa Events Brasov

Buchetul de mireasa este cel mai intim aranjament floral al nuntii, acesta simbolizand norocul si fertilitatea, conform traditiilor vechi de secole, aruncarea buchetului este menit sa raspandeasca acel noroc altora.

Aranjamente florale pentru nunta- Alyssa Events

Buchetul trebuie sa fie elementul principal din toata nunta.Florile pe care le alegi pentru buchet sunt strict optiunea ta, trebuie sa se  potriveasca cu personalitatea ta, cu rochia, inaltimea ta, decorul nuntii I paleta de culori.

Buchetul nasei poate fi facut din aceleasi flori ca cele din buchetul miresei, insa in nuante diferite.Cele mai utilizate flori sunt cele din nuante precum rosul, teracota, rubiniul sau un amestec de cromatici din sfera culorilor aprinse. Buchetul poate sa aiba aproximativ aceleasi culori ca si tinuta.

Cocarde Nunta - ALyssa Events Brasov

Cocardele din flori naturale sunt impartite de domnisoarele si cavalerii de onoare. Mirele si nasul poarta in piept o floare naturala intr un aranjament deosebit, mirele are o floare din buchetul miresei, iar nasul poarta floare din buchetul nasei.  Cocardele au si o semnificatie cat se poate de profunda. Ele dateaza din timpurile medievale, cand un cavaler purta flori in piept, ca o declaratie de dragoste pentru femeia pe care o iubea.

Decoratiuni Evenimente - Decor Prezidiu Nunta by Alyssa Events

Decorul prezidiului poate fi inspirat din aranjamentele celorlalte mese, dar in acelasi timp trebuie sa fie in centrul atentiei. Aranjamentul floral poate fi cel clasic pe mijlocul mesei, sau decorata toata masa dintr-un capat in altul, puteti adauga lumanari, un fundal superb pentru un decor unic de nunta.

Aranjamente florale de masa

O parte importanta a decoratiunilor  sunt aranjamentele florale pentru mese. Acestea sunt inspirate in principal din tema nuntii tale, dar poti gasi idei minunate si in natura, respectiv anotimpul in care are loc nunta.  De exemplu, puteti alege felinarele pentru nunti de epoca, borcanase si lemn pentru o tema rustica sau aranjamente superbe, fanteziste si inalte pentru nunti elegante.

Lumanari de cununie - Alyssa Events

Lumanarile de cununie vor fi in centrul atentiei pe toata durata cununiei religioase. Ele au semnificatii deosebite, fapt pentru care e bine sa li se acorde importanta cuvenita. Aranjamentele florale pentru lumanari trebuie sa fie in acelasi ton si paleta de culori a intregului eveniment.

Buchete domnisoare de onoare - Alyssa Events

Traditia spune ca buchetele domnisoarelor de onoare / bratarile sunt un simbol al puritatii lor si al pregatirii in viitor pentru nunta proprie. Buchetele trebuie sa fie inspirate din buchetul miresei. Un nou trend sunt coronitele din flori naturale. Ele arata minunat in fotografii, iar noi le recomandam in special pentru o nunta romantica.

2018-07-21T11:46:35+00:00