Despre noi 2018-06-13T14:32:16+00:00

Despre noi

Acolo undeva, ceva mi-a dictat ca de acum incolo tot ce voi face va fi din pasiune, cu dragoste, dar si cu multa, foarte multa munca. Impreuna putem crea povestea ta!

CINE SUNTEM

CATEVA CUVINTE DESPRE NOI

Nu am visat la viata printre flori, numai ca aceasta decizie a venit, cred eu, la momentul potrivit. Cred ca tarie ca nimic in viata nu este intamplator si totul se intampla cu un scop.

Dupa 9 ani in domeniul infrumusetarii – make up si cosmetica – dupa zeci sau sute de mirese trecute prin mainile mele… am ajuns la momentul acela in care am decis ca trebuie sa schimb ceva.

Aveam multe idei de pus in practica, ma relaxam vizualizand sute de fotografii cu idei pentru nunti si tematici, am simtit ca doar prin aceasta pasiune imi pot exprima cu adevarat gandurile, ideile si dorintele. Acolo undeva, ceva mi-a dictat ca de acum incolo tot ce voi face va fi din pasiune, cu dragoste, dar si cu multa, foarte multa munca.

Asa a luat nastere Alyssa Events – agentie de organizare evenimente in Brasov, alaturi de sotul meu, am reusit impreuna sa realizam evenimente surprinzatoare, creative si unice. Multi spun ca nu este bine sa lucrezi cu sotul sau sotia, dar pentru noi nu este valabil acest lucru, unul fara celalalt nu am fi reusit sa punem in practica aceasta idee. Doua jumatati intotdeauna fac un intreg.

Ne place sa comunicam, sa socializam, sa petrecem cu sau fara ocazie, alaturi de prieteni, de familie, de oameni frumosi! E minunat sa faci alti oameni fericiti, sa cunosti in permanenta oameni noi,cu idei noi sa ai ocazia si sansa sa planifici in detaliu si sa organizezi momente unice!

0
Zile Impreuna
0
Evenimente
0
Clienti Multumiti

VREAU SA FIU CONTACTAT/A

Ai intrebari la care nu ai gasit raspuns pe site? Completeaza campurile cu datele tale si te vom contacta in scurt timp.

TELEFON

0755 565 174 | 0758 176 500

E-MAIL

office@alyssaevents.ro

PROGRAM

9:00am – 6:00pm