Despre noi

Transformam ideile in realitate, pentru ca evenimentul vostru sa fie unul impecabil, din toate punctele de vedere. Haideti sa ne cunoastem mai bine!

CINE SUNTEM

CATEVA CUVINTE DESPRE NOI

Noi suntem Alina si Alex, sot si sotie, cei mai buni prieteni si probabil si cea mai buna pereche cand vine vorba de luat cele mai bune decizii. Din pasiune pentru organizarea de evenimente, am cladit o echipa tanara si dedicata, si am numit-o Alyssa Events.

Suntem wedding planners si vom coordona intreg evenimentul vostru, oricare ar fi acesta.

In plus, avem solutii ce tin de decor, aranjamente florale, logistica, photobooth – Oglinda Magica, candy bar, printuri, baloane, lumini, pana si banduri, DJs sau chiar echipe de documentare fotogrfica si videogrfica.

Ne pozitionam ca o agentie full service si promitem un lucru simplu si specfic, pe care il vom face cu draga inima, de fiecare data – povestile noastre vor deveni amintirile voastre.

Avem multe povesti si suntem dornici sa le impartasim cu voi. Sa stiti ca ne gasiti la sediul nostru din Brasov, unde suntem inconjurati de flori si zambete!

0
Zile Impreuna
0
Evenimente
0
Clienti Multumiti

VREAU SA FIU CONTACTAT/A

Ai intrebari la care nu ai gasit raspuns pe site? Completeaza campurile cu datele tale si te vom contacta in scurt timp.

TELEFON

0755 565 174 | 0758 176 500

E-MAIL

office@alyssaevents.ro

PROGRAM

9:00am – 6:00pm