De ce sa optezi pentru Oglinda Magica in cadrul evenimentului tau?

oglinda magica

     Oglinda Magica este un tip de cabina foto deschisa, interactiva, ce va permite sa realizati fotografii alaturi de familie, prieteni si colegi cu cele mai amuzante accesorii si mesaje, potrivite stilului vostru!

     Oglinda Magica by Alyssa Events este mai mult decat o simpla cabina foto deschisa. Avand un design elegant, simplist, se va integra de minune in orice locatie, fie ca este vorba de un ballroom, gradina, terasa, ori restaurant. In plus, va puteti admira, aranja si privi inainte de declansarea aparatului.

      Oginda Magica va permite sa aveti chiar si un fundal sau un photo corner potrivit tematicii evenimentului vostru. 

      Template-ul sau “modelul” fotografiilor este personalizat si il veti alege chiar voi, in functie de tematica evenimentului.

      Mai mult de atat, fotografiile digitale se uploadeaza direct online, iar varianta printata o primiti chiar in timpul evenimentului, avand posibilitatea de a oferi marturii speciale celor dragi.

Calitatea fotografiilor

     Fotografiile oferite de PhotoBooth pot reprezenta marturia de la evenimentul tau, care pot aduce zambete si peste ani pe chipul invitatilor tai.

     Tehnologia de print a imaginilor realizate la Oglinda Magica este ultima din domeniu, avand o calitate exceptionala a hartiei, ce rezista in timp, oricaror factori externi! Da, culorile vor ramane intacte chiar daca nu pastrati fotografiile intr-un album.

SOLICITA OFERTA