Nunta tematica – Game of Thrones

Wedding is here!

Și, din fericire, nu vine cu vești urâte ca și iarna. Dacă îți sună cunoscute aceste aluzii, atunci și tu ești fan Game of Thrones, la fel ca noi și ca mirii noștri! Tocmai de aceea, ne-am dorit ca Alex și Cristina să aibă nunta perfectă.

Ce e mai palpitant decât o nuntă cu tematică? Vă spunem noi: o nuntă cu tematică Game of Thrones, serialul care ne-a acaparat pe toți și care ne ține cu sufletul la gură de fiecare dată când urmărim un episod. Dacă sunteți familiarizați cu seria, știți că de obicei nunțile nu decurg prea bine. De data aceasta nu trebuie să vă faceți griji deoarece noi ne-am asigurat ca totul să fie perfect de la început până la sfârșit.

,,Nunta roșie” din serial și-a câștigat numele într-un mod sumbru, iar noi am vrut să înlăturăm acele imagini triste din amintirea noastră folosind roșul ca să colorăm în cel mai plăcut mod un astfel de eveniment: cu flori.

Să începem cu cel mai important aranjament: buchetul miresei. Am adus împreună bujori bordo, dalii karma chocolate, trandafiri roz pal și alte decorațiuni, printre care frunze de eucalipt și așa-numitele winterberries. Toate ne duc cu gândul la serial: nu doar prin frumusețea lui, dar și prin ,,răceala” care îl definește. Bujorii bordo sunt de o eleganță impresionantă, la fel ca marii lorzi din lumea Game of Thrones care păstrează o imagine impecabilă indiferent de zonă și de familie. Imaginea era foarte importantă în acea vreme, la fel cum este și acum. Daliile păstrează aceeași culoare și dau o notă îndrăzneață prin apariția lor. Mai mult, despre dalii știm că rezistă la temperaturi scăzute. Numai bine când știm că se apropie iarna. Frunzele de eucalipt par a fi atinse de zăpadă, ceea ce le face să se potrivească de minune în acest aranjament. Cât despre alt element de decor: winterberries are here!

Buchetul nașei păstrează aceeași idee a eleganței din Westeros printr-un buchet realizat din combinația trandafirilor roșii și a frunzelor de eucalipt.

Cu toții îndrăgim splendoarea lumânărilor. Ele sunt un memento vizibil al triumfului nostru în lupta cu întunericul. Mai mult, căldura lor înlătură frigul „nopții lungi și pline de terori.” Am folosit aceleași flori ca și cele din buchetul miresei pentru a decora lumânarea.

Pentru a susține tematica nunții, am înlocuit clasicele numere de masă cu numele caselor de lorzi din Westeros. Așadar, la nunta noastră i-am avut invitați pe cei din familiile Stark, Lannister, Targaryen fără ca ei să se lupte pentru Tronul de fier. Sub denumirea fiecărei case, alături de Whitewalkers și The Night`s Watch se află o scurtă descriere a acestora precum și sloganurile lor.

Mesele au fost de asemenea ornate cu meniuri și plicuri care susțin tematica nunții.

Am călătorit până la Breaza pentru a fi alături de Alexandru și Cristina și ne-am asigurat că au o nuntă exact așa cum și-au dorit!

Le urăm din nou casă de piatră și îi salutăm în modul specific Game of Thrones:

Valar morghulis!

 

Miri: Alexandru & Cristina

Locație: Breaza

Flori și decor: Alyssa Events

2018-08-06T14:04:58+00:00