Nunta Kronwell Brasov

Weekend-ul acesta a fost rândul lor să își unească destinele. Am fost alături de Vlad și Alexandra în ziua lor cea specială. Ziua în care gândurile bune ale tuturor prietenilor și ale membrilor familiilor lor le-au fost dăruite cu drag pentru a-i însoți în viitoarea lor călătorie ca și tineri căsătoriți.
Ne-au ales pe noi responsabili pentru a da culoare nunții lor. Iar noi am luat această sarcină foarte în serios!
Doar așteptați să vedeți ce am pregătit pentru ei.

Ziua a început ușor. I-am însoțit din momentul ce avea să fie începutul poveștii lor: cununia civilă. Pentru aceasta, mireasa noastră a optat pentru un buchețel simplu, dar plin de simbolism. Buchetul a fost făcut exclusiv din floarea miresei, simbolul arhicunoscut al unei iubiri intense și de lungă durată.

Micuțele flori albe reprezintă puritatea sentimentelor pe care tinerii îndrăgostiți le au unul pentru celălalt.

De asemenea, am folosit floarea miresei si pentru brățările domnisoarelor de onoare.Am adaugat putina culoare cu ajutorul bouvardiei.

Cel mai important când vine vorba de o asemenea zi este, bineînțeles, buchetul miresei. Am adus împreună diferite flori, precum bujorul sau celosia, cunoscută și sub numele de creasta cocoșului. Ceea nu știți despre bujor este că aceasta este considerat simbol al norocului și al căsniciei fericite, aceștia întruchipând prosperitatea și romantismul. Floarea de bujor, în special cea de culoare roz, care se regăsește și în buchetul creat de noi, este utilizată de multă vreme în Feng Shui pentru dragoste și sentimente romantice. Mai mult! Ce floare să fie mai potrivită pentru cea care se află cel mai mult în centrul atenției unui astfel de eveniment decât bujorul, simbol al frumuseții feminine?

La fel ca și mireasa, și nașa, cea care le va deveni părinte spiritual celor doi tineri, are un buchet special. Buchetul nașei a fost alcătuit în special din bujori, atât roz cât și albi și trandafiri roz. Buchetul nașei trebuie să se afle mereu în ton cu cel al miresei pentru a evidenția relația specială dintre cele două.

Căsătoria este un eveniment important ce trebuie să fie încărcat de lumină. De aceea foarte importante sunt lumânările de nuntă. Acestea sunt cunoscute și ca ,,făclii”, având simbolul luminii credinței care trebuie să-i însoțească în viață pe miri.
Noi am ales pentru decorul lumânărilor flori care să fie în armonie cu buchetul miresei, dar am mai adăugat câțiva stropi de culoare.

Spre seară, ne-am strâns cu toții pentru petrecere! Hotelul Kronwell Brasov a găzduit petrecerea celor doi. Jocul de lumini, alături de aranjamentele noastre au făcut ca totul să arate ca în povești.

Sfeșnicele au fost împodobite cu fire de ruscus și trandafiri roșii. În poveștile inimilor, trandafirul roșu este mereu mesagerul perfect. Astfel, ne-am bucurat să umplem încăperea cu dragostea transmisă de aceștia. În limbajul florilor, trandafirul roșu înseamnă pur și simplu ,,iubire”!

Prezidiul este de asemenea foarte important. Privirile ațintite asupra mirilor se întâlnesc, mai întâi, cu aranjamentele de pe masa lor. Așadar, am acordat foarte multă importanță amenajării ei. Am folosit oglinzi, lumânări, sfeșnice cu pietre și, bineînțeles, cele mai frumoase flori.
Desigur, nu ne-am oprit aici! Nu doar că le-am colorat cel mai frumos eveniment din viață al mirilor, dar am dorit să îl și îndulcim. Așadar, am amenajat un Candy Bar pentru a-i îndulci pe toți!

Iar dacă dulciurile nu au fost de ajuns, am vrut să ne asigurăm că toată lumea se distrează! Ne-am ajutat puțin de Oglinda noastră magică! Priviți doar cât de bine ne-am distrat!Și așa am reușit să creionăm încă o nuntă frumoasă. Le urăm din nou lui Vlad și Alexandrei să aibă o căsnicie fericită și le transmitem că ne bucurăm că i-am putut ajuta!

Asta facem noi: scriem povești, iar tu rămâi cu amintiri!

Locație: Hotelul Kronwell
Miri: Vlad și Alexandra
Decor și Flori: Alyssa Events

2018-08-01T15:17:30+00:00