Baby 1st Party – Teleferic Grand Hotel

Ursuleți, dulciuri și, bineînțeles, flori. Aceasta a fost rețeta perfectă pentru o primă aniversare. Echipa Alyssa Events are o slăbiciune față de dragoste, după cum bine știți, așa că, ne-am hotărât să umplem cu ea primul an din viața Evei.

Aceasta este perioada în care copiii experimentează foarte des ,,primul meu”. Primul meu pupic de la mami, primul meu prânz singurel, prima mea vizită la bunici, primul meu cuvânt, prima mea aniversare.

Timpul trece atât de repede chiar dacă părinții nu își dau seama de acest lucru decât ulterior. Pentru ei este perioada presărată atât cu o mulțime de momente noi și frumoase, cât și cu momente în care își fac griji și în care își doresc ca totul să fie perfect pentru micul lor omuleț. Începând cu prima aniversare nu mai numărăm lunile, ci anii. Nu mai tânjim după momente de liniște absolută, ci ne dorim să îi auzim râzând mereu. Nu ne e frică să îi lăsăm să facă ceva singuri: ne amuzăm când îi vedem mâncând, chiar dacă știm că o să avem multe de curățat după. Nu ne e frică să-i lăsăm să facă primii pași, ci ne vom grăbi să imortalizăm momentul.

Prima aniversare este cea mai importantă, de aceea ne-am implicat cu tot sufletul în organizarea acesteia pentru Eva. În această zi, ea a fost vedeta din Teleferic Grand Hotel – Poiana Brasov.

Am pregătit un decor special pentru a oferi un strop de magie încăperii. Parcă e rupt dintr-o poveste, nu-i așa?

Ursulețul cel mare nu a fost singurul de la petrecere. Și-a chemat mai mulți prieteni care s-au îndrăgostit de aranjamentele noastre de masă, așa că le-au ținut în brațe pe toată durata petrecerii.

Am folosit hortensii verzi, trandafiri galbeni și drăguțele mini margarete. Petrecerea a fost predominată de culorile galben și verde. Galbenul este culoarea tinereții, precum și verdele este simbolul începuturilor noi și al prospețimii.

De asemenea, și-au făcut apariția și delicatele hortensii albe. Toate aceste aranjamente au fost așezate pe o bucată dintr-un arbore pentru a întări legătura dintre ele și natură.

Dulciurile sunt foarte importante pentru copii. Chiar dacă micuța nu le-a putut gusta pe toate ele au fost esențiale pentru prima sa petrecere. Am amenajat candybar-ul folosind aceeași idee de decor parcă rupt din poveștile cu zâne.

Nouă ne-au lăsat gura apă. Cake pops-urile sunt delicioase și atrag atenția oricărui mititel.

Nu ne-am oprit doar la a îndulci simțurile gustative ale invitaților. Le-am îndulcit și sufletele atașând poze cu micuța Eva! În acest mod am și personalizat candybar-ul.

Știți ce mai lipsește de la o astfel de petrecere care a combinat natura cu eleganța? Mai adăugăm și faptul că suntem în plină vară și răspunsul devine foarte ușor de găsit. O limonadă! Așa ne-a venit ideea să amenajăm un LemoBar pentru petrecerea Evei.

Bineînțeles, tot ursuleții au fost cei care i-au întâmpinat pe cei care voiau să se răcorească.

Iar ca să ieșim puțin din tipare și să aducem împreună cele mai iubite citrice, am ornat LemoBar-ul folosindu-ne de niște copăcei de portocal. Efectul a fost cel dorit: s-au îmbinat perfect.

Acestea fiind spuse (și făcute!) ne-a bucurat enorm de fiecare minut folosit pentru a organiza prima aniversare a acestei micuțe.

 

La mulți ani, Eva!

 

Sărbătorita: Eva

Locație: Teleferic Grand Hotel

Decor și flori: Alyssa Events

2018-08-07T12:47:13+00:00